Kuchnia jest ekskluzywnym
miesięcznikiem dla miłośników sztuki kulinarnej, dobrego smaku i dobrego
stylu życia. Grono wiernych czytelników miesięcznika to głównie
smakosze, którzy nie tylko lubią gotować i smacznie zjeść, ale także
mówić i przede wszystkim czytać o jedzeniu...
W każdym numerze Kuchni znajdziesz ciekawą historię potrawy lub zwyczaju kulinarnego, kilkanaście przepisów osnutych wokół jakiegoś specjału lub tematu przewodniego, artykuł poświęcony alkoholom, zarówno tym popularniejszym, jak i mniej znanym.
Podpowiadamy co podać na stół w czasie przyjęć i spotkań towarzyskich, nie zapominając o urodzie stołu, modnych drobiazgach i sztuce dekoracji.
Dodatkowo w każdym numerze:
12/2012
27.11.2012
polski
AGORA SA
PRZECZYTAJ >>>
W każdym numerze Kuchni znajdziesz ciekawą historię potrawy lub zwyczaju kulinarnego, kilkanaście przepisów osnutych wokół jakiegoś specjału lub tematu przewodniego, artykuł poświęcony alkoholom, zarówno tym popularniejszym, jak i mniej znanym.
Podpowiadamy co podać na stół w czasie przyjęć i spotkań towarzyskich, nie zapominając o urodzie stołu, modnych drobiazgach i sztuce dekoracji.
Dodatkowo w każdym numerze:
- Coś dla jaroszy - przepisy dla wegetarian.. i nie tylko.
- Coś lekkiego - różne potrawy prawie bez kalorii...
- Spotkania za stołem - znane i fascynujace osoby "od kuchni".
- Szkoła mistrzowska - uczymy, krok po kroku, jak gotować potrawę lub upiec ciasto.
- Pięknie umeblowane kuchnie pomysły na aranżacje i wyposażenie.
- Kulinarna podróż po Polsce i świecie tropem specjałów charakterystycznych dla danego regionu i miejsca.
- Lokaliki, knajpki, kluby, restauracje - subiektywny przewodnik po gastronomicznym świecie.
- Felietony "ze smakiem".
12/2012
27.11.2012
polski
AGORA SA
PRZECZYTAJ >>>
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz